Vinglas Perfection

Mangler du noget, du ikke kan finde på vores webshop, så skriv gerne en mail på info@bolig-kilden.dk

 

 

preload spinner

Mangler du noget fra Holmegaard, som du ikke kan finde på vores webshop, så skriv gerne en mail på info@bolig-kilden.dk

Holmegaard startede deres første glasværk i 1825            

Holmegaards produkter er designet og formet af nogle af Danmarks bedste kunstnere og er, ud over at være holdbare og anvendelige, et smukt og æstetisk design.

Holmegaard producerer drikkeglas og vinglas i smukkeste stil, fade, skåle, lysestager, vaser, fyrfadsstager samt meget mere.

Maskinblæst glas er kendetegnet ved præcist samme høje kvalitet og elegance som mundblæst glas, men er, som navnet antyder, maskinproduceret på helt særligt specialfremstillet værktøj.

Designerne ved Holmegaard leger med teknik, materialer og form. Derfor bærer Holmegaards produkter et unikt design, der passer ind i mange hjem. Samtidig med at de designer smukke ting er de også meget anvendelige i en moderne hverdag.

Perfection vinglas er designet af Tom Nybroe og indeholder flere forskellige glas. fx hvidvin, rødvin, cocktail og martini.

Glassene er smukke og elegante. Serien er komplet med alle de vin og drikkeglas man skal bruge for at dække det perfekte bord, både til hverdag og fest.

Knækket på glasset - skænkelinjen, fungere som en guide til hvor meget der skal fyldes i glasset for at vinen har de optimale betingelser at udvikle sig på.

Vinglassene tåler maskinopvask, dog max 55 grader